Lundrimi në portal:

Foto e Drejtoria e Inovacionit dhe të Dhënave
Pozitiv: portali i mirë-organizuar dhe është lehtësisht i perceptueshëm
83% (24 vota)
Neutral: portali ka nevojë për disa rregullime në strukturim
10% (3 vota)
Negativ: e gjeta shumë të vështirë orientimin në portal
7% (2 vota)
Gjithsej votime: 29

Komente

Urime

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.