Primary tabs

Vende të lira pune, 2019

Të dhëna mbi vendet e lira të punës të ofruara nga subjektet private. Raportimi kryhet nga Drejtoria e Nxitjes së Punësimit.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit222 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 24, 2020