Primary tabs

Stacionet e Linjës 10

Mihal Grameno-Marteniteti Ri-Ish F.Aviacionit, ka 68 stacione në dy drejtimet e itinerarit 10A dhe 10B

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.