Primary tabs

Të dhëna mbi UKT, 2020

Të dhëna të përgjithshme me frekuencë mujorë mbi Ujësjellës Kanalizime Tiranë. Numri i të punësuarve përfshin stafin administrativ, punonjësit operatorë në ujësjellës e kanalizme si dhe numrin e të punësuarve me kohë të plotë nga nënkontraktorët. Luhatjet shumë të mëdha në numrin e të punësuarve vijnë si rezultat i ndryshimeve të të punësuarve nga nënkontraktorët, numri i të cilëve varet nga volumi i punës që ata marrin në dorëzim.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit639 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 02, 2021