Primary tabs

Shtretër në çerdhe, 2021

Numri i shtretërve në çerdhet publike të Tiranës të raportuara nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve. Kopshti Nr.66 "Çufo dhe bubi kaçurrel" është çerdhe/kopësht i integruar në Qesarakë gjatë muajit Prill 2021.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit928 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaJul 15, 2021