Primary tabs

Regjistrimi në çerdhe, 2016 - 2021

Numri i fëmijëve të regjistruar në secilën çerdhe publike në Tiranë. Çerdhja Nr.33, Nr.21 dhe Nr.34 janë çerdhe të reja. E para është hapur në Tetor 2017 ndërsa dy të fundit në Shtator 2018. Çerdhja 63 është hapur në Shkurt 2020 dhe në të njëjtën periudhë është rihapur dhe Çerdhja 21. Çerdhja Nr.66 "Çufo dhe bubi kaçurrel" është çerdhe/kopësht i integruar në Qesarakë gjatë muajit Prill 2021. Raportimi për këto të dhëna ka nisur në Mars 2016 nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve(QEZHEF).

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit16.63 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJun 15, 2021