Primary tabs

Punime të kryera në sipërfaqet e gjelbërta

Punimet e kryera në sipërfaqet e gjelbërta në m2 të realizuar nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR)

Te dhena dhe burime

FieldValue
Publisher
Data e modifikimit
2019-04-11
Data e publikimit
2019-01-23
Frequency
Quarterly
Identifikuesi
497278f4-0dc3-4c44-bd0d-7a61445f1574
Language
Albanian (Albania)
License
Public Access Level
Public