Primary tabs

Projekte të prokuruara, 2019

Numri i projekteve të prokuruara në fushën e infrastrukturës sipas programeve të buxhetit. Raportimi i këtyre të dhënave kryhet me frekuencë gjashtëmujore nga Drejtoria e Planifikimit të Punëve Publike. Qelizat bosh nënkuptojnë vlerën 0 (zero).

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit640 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 18, 2020