Primary tabs

Përkatësia etnike në kopshte, 2020

Të dhëna vjetore mbi numrin gjithsej të fëmijëve të regjistruar në kopshte publike sipas përkatësisë etnike (romë dhe egjiptianë) dhe kërkesat për regjistrim. Raportimi për këto të dhëna kryhet nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve (QEZHEF).

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit4.03 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJul 15, 2021