Primary tabs

Përfituesit e qendrave sociale, 2019

Të dhënat mbi numrin e përfituesve të shërbimeve sociale sipas kategorive për çdo Qendër Sociale në administrim të BashkisëNë vitin 2018 Qendra Sociale "Shtëpia e përbashkët" është mbyllur përkohësisht me VKB dhe vazhdon ende me aktivitet të pezulluar dhe janë krijuar Qendrat "Gonxhe Bojaxhi" dhe "Streha Tiranë". . Të dhënat janë raportuar nga Drejtoria e Mbrojtjes dhe Përfshirjes Sociale.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.