Primary tabs

Ndërhyrje operacionale, 2016-2020

Të dhënat me frekuencë mujore mbi ndërhyrjet operacionale të kryera nga Agjencia e Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpëtimi. Për vitin 2020 janë raportuar deri në muajin Qershor, zjarre të lehta nënkuptojnë zjarre të cilat sapo kanë filluar dhe të pa dëmshme.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit13.37 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJul 08, 2020