Primary tabs

Mungesat në kopshte, 2021

Të dhëna mujore mbi numrin e mungesave të fëmijëve në kopshtet publike të Tiranës. Raportimi për këto të dhëna bëhet nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve (QEZHEF). Kopshti Nr.66 "Çufo dhe bubi kaçurrel" është çerdhe/kopësht i integruar në Qesarakë i hapur gjatë muajit Prill 2021.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit4.23 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaNov 18, 2021