Primary tabs

Mungesat në çerdhe, 2020

Numri i mungesave të fëmijëve në çerdhet publike të Tiranës. Çerdhja 63 është hapur në Shkurt 2020 dhe në të njëjtën periudhë është rihapur dhe Çerdhja 21.Përllogaritja e numrit të mungesave për muajin Mars, për arsye të izolimit nga COVID-19, i cili filloi më datë 10.03.2020, janë bërë vetëm për datat (1- 9 mars 2020). Për muajt Pril dhe Maj 2020 të dhënat për mungesat e fëmijëve në çerdhe janë 0 pasi ky institucion ka qënë mbyllur për shkak të COVID-19. Raportimi për këto të dhëna kryhet nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve(QEZHEF).

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit3.06 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 22, 2021