Primary tabs

Mosha mesatare e popullsisë sipas njësive administrative, 2020

Mosha mesatare e bashkisë Tiranë dhe e çdo njësie administrative e llogaritur dhe siguruar nga Drejtoria e Përgjithshme e Gjendjes Civile.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit872 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaMar 02, 2021