Primary tabs

Mjetet e pastrimit, 2017

Të dhëna mbi numrin e mjeteve që përdoren për shërbimin e pastrimit si dhe numri i punëtorëve të pastrimit raportuar Drejtoria e Përgjithshme Nr.1 e Qytetit. Nuk përfshihën punonjësit e administratës dhe Task-Forcës.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit223 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 27, 2019