Primary tabs

Parqe & Zona rekreative 2016-2019

Të dhëna mbi punimet e mirëmbajtjes në parqe dhe zonat rekreative në Tiranë të kryera nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR). Fondi i Zhvillimit ka kryer mbjellje në Parkun e Madh të Liqenit në kuadër të një projekti me Bashkinë e Tiranës. Mbjelljet janë kryer vetëm në vitin 2016 ndaj të dhënat janë vjetore.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit16.8 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 03, 2020