Primary tabs

Mbjellje nga donatorët,2017

Të dhëna mbi mbjelljet në hapësirat publike që kryhen nga Donatorët. Në muajin Prill dhe Dhjetor 2017 nuk janë raportuar shpenzimet e kryera në lekë (N/A). Këto të dhëna raportohen nga Drejtoria e Përgjithshme Nr.1 e Qytetit

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit773 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 20, 2019