Primary tabs

Kërkesa për projekte, 2020

Numri i kërkesave për projekte në fushën e infrastrukturës të ardhura nga qytetarët, institucionet, Njësitë Administrative, Drejtoritë e Bashkisë Tirane dhe studiot projektuese sipas programeve të buxhetit. Raportimi i këtyre të dhënave kryhet nga Drejtoria e Planifikimit të Punëve Publike. Në tabelë janë paraqitur vetëm ato programe të buxhetit për të cilat ka pasur kërkesa për projekte gjatë periudhës Janar-Dhjetor 2020.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit1.86 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 16, 2021