Primary tabs

Investime sipas sektorëve, 2019

Të dhëna në mijë lekë mbi planifikimin dhe realizimin e investimeve sipas sektorëve të infrastrukturës ku është kryer investimi. Raportimi i këtyre të dhënave kryhet nga Drejtoria e Investimeve të Punëve Publike.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit1.12 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaSep 02, 2020