Primary tabs

Gjoba për ndotje të mjedisit, 2021

Raportimi është për muajin Janar deri ne muajin Korrik 2021.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit368.54 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaSep 14, 2021