Primary tabs

Frekuentimi në kopshte, 2018

Frekuentimi mesatar mujor i fëmijëve në kopshtet publike të Tiranës. Raportimi për këto të dhëna bëhet nga Qendra Ekonomike e Zhvillimit dhe Edukimit të Fëmijëve (QEZHEF) .

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit2.7 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJul 11, 2019