Primary tabs

Fëmijë me rimbursim 100%, 2021

Numri i fëmijëve në çerdhet dhe kopshtet publike të Tiranës, të cilëve u rimbursohet fatura në masën 100% nga Bashkia sipas kategorive sociale të cilës i përkasin. Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve(QEZHEF).

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.