Primary tabs

Bizneset sipas gjinisë së administratorit, 2019

Numri i ndërmarrjeve aktive, si gjendje në fund të vitit 2019, sipas gjinisë së administratorit. Si edhe disa përqindje për strukturën dhe peshën që ka Bashkia Tiranë, në vite, krahasuar me qarkun dhe vendin.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.