Primary tabs

Aplikacioni Tirana Ime, 2020

Statistika mbi raportimet e kryera në aplikacionin Tirana ime sipas kategorive të raportimit deri në 24 Nëntor 2020

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit219.99 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 15, 2021