Primary tabs

Aktivitete nga APR, 2020

Të dhëna mbi aktivitetet e realizuara nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR) me frekuencë mujore. Këto janë aktivitete të organizuara në natyrë, kryesisht në Parkun e Liqenit, Parkun Rinia, Instalacionin Reja etj. Si rrjedhim, edhe numri i pjesëmarrësve është i llogaritur me përafërsi.Nga muaji Prill deri në Nëntor, si rezultat i kufizimeve për shkak të pandemisë COVID-19 pjesmarrësit kanë qënë në largësine e parashikuar si ballkone dhe 5m largësi dhe në pamundësi për llogaritje.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit451 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 01, 2021