Primary tabs

Aktivitete nga APR, 2016-2020

Të dhëna mbi aktivitetet e realizuara nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR) me frekuencë mujore. Këto janë aktivitete të organizuara në natyrë, kryesisht në Parkun e Liqenit, Parkun Rinia, Instalacionin Reja etj. Si rrjedhim, edhe numri i pjesëmarrësve është i llogaritur me përafërsi.
Nga muaji Prill deri në Dhjetor të vitit 2020, si rezultat i kufizimeve për shkak të pandemisë COVID-19 pjesmarrësit kanë qënë në largësine e parashikuar si ballkone dhe 5 m largësi dhe në pamundesi për llogaritje.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit13.52 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 01, 2021