Primary tabs

Aktivitete artistike dhe kulturore, 2018

Të dhëna vjetore mbi aktivitetet artistike dhe kulturore të realizuar në Tiranë raportuara nga Drejtoria e Artit dhe kulturës.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit586 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaJul 15, 2019