Lajme

Friendly Wi-Fi

Bashkia e Tiranës ju ofron shërbimin “Friendly WiFi” i cili mundëson lundrim në internet pa pagesë 24 orë/ 7 ditë në javë.Pasi identifikoheni në portal duke vendosur të dhënat e nevojshme dhe pranoni termat dhe kushtet e privatësisë.Gjatë gjithë kohës së qëndrimit pranë ambjentit publik ku ofrohet ky shërbim, ju do të keni mundësinë të …

Friendly Wi-Fi Read More »