• Notice: Trying to get property of non-object në visualization_entity_embed_render() (rreshti 161 i /var/www/html/dkan/webroot/profiles/dkan/modules/contrib/visualization_entity/modules/visualization_entity_embed/visualization_entity_embed.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object në visualization_entity_embed_render() (rreshti 161 i /var/www/html/dkan/webroot/profiles/dkan/modules/contrib/visualization_entity/modules/visualization_entity_embed/visualization_entity_embed.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object në visualization_entity_embed_render() (rreshti 161 i /var/www/html/dkan/webroot/profiles/dkan/modules/contrib/visualization_entity/modules/visualization_entity_embed/visualization_entity_embed.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object në visualization_entity_embed_render() (rreshti 161 i /var/www/html/dkan/webroot/profiles/dkan/modules/contrib/visualization_entity/modules/visualization_entity_embed/visualization_entity_embed.module).

Revizionet ju lejojne qe te ndiqni ndryshimet e ndodhura ndermjet versioneve te ndryshme te nje fashikulli

Welcome

Mirëseerdhët në portalin e të dhënave të hapura të Bashkisë së Tiranës.

Këtu ju mund të gjeni disa nga të dhënat statistikore të bashkisë në format dhe licensë të hapur (open data) dhe lehtësisht të analizueshme (machine readable).

Popullsia në Tiranë

Bazuar në të dhënat e Gjendjes Civile, në 2018, popullsia e Tiranës arriti në 828,304 banorë duke u rritur me 14,501 banorë ose 1.78% nga 2017. Njësia me numrin më të madh të banorëve është Njësia 5 me 10.4% të popullsisë, e ndjekur nga Njësia 2 me 10.5% dhe Njësia 6 me 9.4%. Dy njësitë me numrin më të vogël të banorëve janë njësitë Shëngjergj (0.3%) dhe Krrabë(0.4%).