Eksperienca juaj me portalin:

Foto e Drejtoria e Inovacionit dhe të Dhënave
Shumë i/e kënaqur, gjeta çfarë kërkoja dhe ka shumë informacion të vlefshëm
42% (14 vota)
I/e kënaqur, gjeta çfarë kërkoja por do doja informacione shtesë
36% (12 vota)
Neutral
9% (3 vota)
I/e pakënaqur, nuk gjeta çfarë kërkoja por mund të përdor disa nga të dhënat e publikuara
9% (3 vota)
Shumë i/e pakënaqur, nuk gjeta çfarë kërkoja dhe gjithë të dhënat të pavlefshme
3% (1 votë)
Gjithsej votime: 33

Komente

Ku mund te gjej studime?

Portali nuk ka studime ekonomike dhe/ose sociale në përmbajtjen e tij. Ajo që mund të gjeni janë të dhënat (dataset-e) dhe një interpritim i thjeshtë i tyre. Për këtë ju sugjerojmë të konsultoni Dashboardet dhe Lajmet të cilat integrojnë grafikë, harta dhe tekste në përmbajtjen e tyre, për ti bërë të dhënat më të lexueshme për përdoruesin.
Faleminderit për interesin,
Drejtoria e Inovacionit dhe të Dhënave

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.