Primary tabs

Puna e IMT në zonat urbane 2017

Të dhëna mbi numrin e ndërhyrjeve dhe veprimeve të ndërmarra nga Inspektoriati i Mbrojtjes së Territorit (IMT), të cilat janë raportuar për Njësitë Administrative Urbane në frekuencë mujore.

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit5.75 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 31, 2019