Primary tabs

Stacionet e Linjës 11

Porcelan-Qendër, ka 25 stacione në dy drejtimet e itinerarit

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.