Primary tabs

Stacionet e Linjës 5

Ish Kombinati i Autotraktorëve-Institut, ka 31 stacione në një drejtim (5A) dhe 30 stacione në drejtimin e anasjelltë (5B)

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.