Primary tabs

Stacionet e Linjës 3

Kashar-Yzberisht-Qendër, ka 53 stacione në një drejtim (3A) dhe 46 stacione në drejtimin e anasjelltë (3B)

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.