Primary tabs

Stacionet e Linjës 8

Ish St Trenit-Qendër-Sauk-Sanatorium-Teg, ka 79 stacione në drejtimet 8A, 8B dhe 8C

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.