Primary tabs

Stacionet e Linjës 12

Uzina Dinamo e Re-Sharrë-5 Maji, ka 53 stacione në një drejtim(12A) dhe 49 stacione në drejtimin e anasjelltë (12B)

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.