Primary tabs

Stacionet e Linjës 9

Qyteti Studenti-Jordan Misja, ka 39 stacione në një drejtim(9A) dhe 25 stacione në drejtimin e anasjelltë (9B)

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.