Primary tabs

Stacionet e Linjës 1

Selitë-Kristal-Qendër-Stacioni i Trenit-Allias, ka 43 stacione në një drejtim (1A) dhe 48 stacione në drejtimin e anasjelltë (1B)

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.