Primary tabs

Shërbimi i pastrimit, 2016

Të dhëna të përgjithshme mbi shërbimin e pastrimit, operatorët që veprojnë në shërbimin e pastrimit, kontenierët që operojnë sipas zonave si dhe përbërja e mbeturinave të depozituara sipas kategorive.Eco Tirana është krijuar në Dhjetor 2016, kjo kompani operon në zonën e quajtur "Zona e kuqe" ndërsa në 6 zonat e tjera (Zona 1-6) operojnë 6 operatorë të tjerë privatë.Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Pastrimit dhe Mbetjeve Urbane

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit1.1 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 25, 2019