Primary tabs

Shërbimi i pastrimit, 2018

Të dhëna të përgjithshme mbi shërbimin e pastrimit dhe operatorët që veprojnë në këtë fushë. Sipërfaqja urbane që lahet natën është parashikuar për 10 muaj të vitit, sipërfaqja urbane që lahet ditën është parashikuar për 8 muaj të vitit ose 240 ditë.Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Pastrimit dhe Mbetjeve Urbane

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit1.35 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaMar 02, 2020