Primary tabs

Sipërfaqet e gjelbërta të pastruara

Sipërfaqet e gjelbërta të pastruara (në m2) nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR).

Te dhena dhe burime

FieldValue
Publisher
Data e modifikimit
2019-05-10
Data e publikimit
2019-01-24
Frequency
Monthly
Identifikuesi
0a0c3665-5c3f-476e-b676-3caccc5e9913
Language
Albanian (Albania)
License
Public Access Level
Public