Primary tabs

Sipërfaqe të gjelbërta të pastruara, 2016-2020

Sipërfaqet e gjelbërta të pastruara (në m2) nga Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit (APR). Të dhënat janë të njëjta pasi është e njëjta sipërfaqe që pastrohet çdo muaj. Qelizat bosh nënkuptojnë vlerën 0 (zero).

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit11.6 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 06, 2021