Primary tabs

Shtretër në çerdhe, 2020

Numri i shtretërve në çerdhet publike të Tiranës të raportuara nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve. Çerdhja 63 është hapur në Shkurt 2020 dhe në të njëjtën periudhë është rihapur dhe Çerdhja 21.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit1.15 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 22, 2021