Primary tabs

Shtretër në çerdhe, 2016-2021

Numri i shtretërve në çerdhet publike të Tiranës. Çerdhja Nr. 33, Nr. 21 dhe Nr. 34 janë çerdhe të reja. E para është hapur në Tetor 2017 ndërsa dy të fundit në Shtator 2018. Raportimi për këto të dhëna ka nisur në Mars 2016 nga Drejtoria e Përgjithshme e Çerdheve dhe Kopshteve (QEZHEF). Çerdhja 63 është hapur në Shkurt 2020 dhe në të njëjtën periudhë është rihapur dhe Çerdhja 21. Kopshti Nr.66 "Çufo dhe bubi kaçurrel" është çerdhe/kopësht i integruar në Qesarakë gjatë muajit Prill 2021. Gjatë muajit Shtator 2021 është hapur një Çerdhja 67 "BKT" një financim i Bankës Kombëtare Tregtare.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit7.55 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaOct 28, 2021