Licenca

Licenca e paspecifikuar

Aksese të tjera

Informacioni në këtë faqe (dataset metadata) është i disponueshëm dhe në këto formate.

JSON RDF

via the DKAN API

Shtesa natyrore 2020

Shtesa natyrore 2020

Te dhena dhe burime

FieldValue
Publisher
Modifikuar
2021-11-17
Data e publikimit
2021-10-15
Identifikuesi
9d471522-4104-45d3-ba1c-d09214e70ba6
License
Licenca e paspecifikuar
Public Access Level
Public