Primary tabs

Shpenzime mirëmbajtjeje, 2016

Shpenzime në lekë të kryera për mirëmbajtjen dhe rikonstruksioneve në institucione.Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Përgjithshme Nr.1 e Qytetit

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit996 byte
Lloji I resursitfile upload
KohaJan 24, 2019