Primary tabs

Shpejtësia e mjeteve në orë piku, 2016-2020

Shpejtësia mesatare në km/orë e mjeteve që qarkullojnë në rrugët kryesore të Tiranës në orar piku. Orë piku i referohet orës 8:00. Të dhënat janë raportuar në seri kohore nga Drejtoria e Transportit e Trafikut Rrugor. Të dhënat për Vitin 2016 janë raportuar me frekuencë vjetore dhe qelizat bosh nënkuptojnë që nuk është kryer matje në ato rrugë. Gjatë Tremujorit IV 2019 dhe Tremujorët e vitit 2020 nuk janë kryer matje në Bulevardin Zogu I dhe Rr e Durrësit pasi kanë qenë duke u kryer punime në atë periudhë.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit17.44 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaApr 23, 2021