Primary tabs

Shërbimi i pastrimit, 2020

Të dhëna të përgjithshme me frekuencë 6-mujore mbi shërbimin e pastrimit dhe operatorët që veprojnë në në këtë fushë. Sipërfaqja urbane që lahet natën është parashikuar për 10 muaj të vitit, sipërfaqja urbane që lahet ditën është parashikuar për 8 muaj të vitit ose 240 ditë.Të dhënat raportohen nga Drejtoria e Pastrimit dhe Mbetjeve Urbane.

Embed

Data Preview URL

Data Preview: Note that by default the preview only displays up to 100 records. Use the pager to flip through more records or adjust the start and end fields to display the number of records you wish to see.

Shto një koment të ri

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Adresat web dhe adresat e-mail konvertohen automatikisht në lidhje.
  • Rreshtat dhe paragrafët shkojnë automatikisht në krye.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatitext/csv
Madhësia e dokumentit1.3 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 16, 2021