Primary tabs

Rrjeti i Ujësjellës-Kanalizimeve, 2016-2020

Të dhëna me frekuencë mujore të raportuara nga Ujësjellës Kanalizime Tiranë (UKT) mbi gjendjen e rrjetit të ujësjellësit dhe kanalizimeve: gjatësia, çarjet e bllokimet që pësojnë etj.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit16.95 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaFeb 02, 2021