Primary tabs

Rikonstruksione në gjelbërimin rrugor, 2016-2020

Të dhëna mbi rikonstruksionet në gjelbërimin rrugor raportuar nga Drejtoria e Përgjithshme Nr.1 e Qytetit .Qelizat bosh nënkuptojnë vlerën 0 (zero). Puna është përqëndruar në ujitjen e bimësisë dekorative dhe mirëmbajtjen e gjelbërimit në tërësi gjatë muajit Korrik dhe Gusht duke qënë se janë muaj me temperatura të larta.

Pamja e të dhënave nuk është e disponueshme.

Informacione shtesë

FushaVlera
Formatiapplication/vnd.oasis.opendocument.spreadsheet
Madhësia e dokumentit7.28 KB
Lloji I resursitfile upload
KohaOct 19, 2020